GDPR
Från och med den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR) inom hela EU och det är viktigt för oss på Lindströms Svets & Verktyg AB att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

När du registreras som kund hos oss, eller registreras som företrädare för det bolag som vill bli kund hos oss, hyr utrustning och maskiner av oss, eller då du i annat fall kontaktar oss (exempelvis genom formulär på vår hemsida eller via vår kundtjänst), kan vi komma att be dig att tillhandahålla och/eller samla in namn, personnummer och adress samt registrerar vi faktura- och leveransadress, betalnings- och faktureringsinformation, inklusive historisk betalningsinformation.

Vid försäljning tar vi också alltid namn och adressuppgifter, bl.a. för kassaredovisning men även för att i framtida kontakter snabbt kunna se vad ni handlat tidigare, t.ex om ni köpt en maskin av oss och vill köpa en reservdel, så kan vi lätt via serienummer se till att ni får rätt del till er maskin. Om våra leverantörer går ut med återkallelse eller garantiåtgärd, då kan vi kontakta er direkt. På så sätt kan vi ge er en bra service.

Kreditupplysningsinformation:
Lindströms Svets & Verktyg AB får endast information om du som kund är kreditvärdig eller inte. De personuppgifter som vi ber dig tillhandahålla oss och/eller som vi samlar in om dig från tredje part är nödvändiga för att du ska kunna få ta del av våra tjänster, för att du ska kunna registrera dig som kund hos oss och för att vi ska kunna ingå ett avtal med dig eller det bolag du företräder. Om du inte lämnar den information som vi efterfrågar kan du eller det bolag du företräder inte ta del av våra tjänster, registrera dig som kund hos oss eller ingå ett avtal med oss.

Vi eller våra leverantörer kan använda era uppgifter till marknadsföring av varor och tjänster i syfte att tillhandahålla relevant information och erbjudanden.

Vill ni inte förekomma i vårt register, kontakta oss så raderar vi alla uppgifter om er.

För att ha kontroll på vem som får hämta varor och hyrmaskiner på ert konto kräver vi att firmatecknare eller annan behörig person noterar vilka det är så lägger vi upp dessa personer som behöriga. Uppdatering av den informationen verkställs av er.

Har ni några frågor får ni gärna höra av er till oss.